TISZTÁN ELEKTROMOS JAGUAR I-PACE

TISZTÁN ELEKTROMOS JAGUAR I-PACE

A díjnyertes tisztán elektromos, sportos szabadidőjármű. Rengeteg férőhellyel, finoman kidolgozott részletekkel és tökéletesen integrált technológiai megoldásokkal.
KÜLSŐ FORMATERV

VÁLOGASSON HASZNÁLTAUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Jaguar ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.

A DÍJNYERTES TISZTÁN ELEKTROMOS, SPORTOS SZABADIDŐJÁRMŰ


A Világ év autója, Világ év formaterve, és Világ zöld autója díjak* nyertese. Az elektromos járművek szegmensében bevett szokásokat megkérdőjelező Jaguar I-PACE a világ egyik legkívánatosabb járműve.

KÜLSŐ FORMATERV

Elegáns és áramvonalas. A Jaguar gének, az FIA Forma-E versenytechnológia és a modern brit formatervezés találkozásának lenyűgöző eredménye.

BELSŐ KIALAKÍTÁS

Az I-PACE újraalkotja a sportautós hangvétel és a fényűző kidolgozás közötti egyensúlyt, ami oly jellemző minden Jaguar modellre, és tökéletesen integrált technológiával tölti meg a tágas utasteret.

Kattintson az interaktív élményért

PRÉMIUM ÉLMÉNY

Az utastérben szépséges, kézzel készített részletek erősítik a fényűző légkört. Mindenütt pazar díszítőelemek köszönnek ránk, a finoman kontrasztos kettős öltések kifinomult hangulatot ébresztenek. Ha leszáll az este, fehér fényű megvilágítás emeli ki az aprólékosan kidolgozott részleteket.

CSENDES KIFINOMULTSÁG

Az utastér menedék a külvilágtól. A felülmúlhatatlan kifinomultság érdekében a villanymotorok tokozása mérsékli a zajszintet, míg a látványos külső formaterv hatékonyan csökkenti a menetzajt.

TÁGAS BELSŐ TÉR

Az I-PACE tisztán elektromos architektúrája jóvoltából a Jaguar formatervezői a prémium kézműves minőséget tágas utas- és rakodótérrel kombinálták a belső térben.

ÜLÉS OPCIÓK

A kényelem és az ergonómia ugyanolyan fontos, mint a helykínálat. Az I-PACE Sport- és Performance ülésekkel egyaránt rendelhető; mindkettőhöz különböző kárpitanyagok és színek választhatók.

LENYŰGÖZŐ VEZETHETŐSÉG, EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Élje át a Jaguarok felvillanyozó teljesítményét, a zéró károsanyag-kibocsátással együtt járó előnyökkel és felszabadultsággal együtt.

PRAKTIKUS ÉS <br> KÖLTSÉGHATÉKONY

PRAKTIKUS ÉS
KÖLTSÉGHATÉKONY

Nem a technológia, hanem Ön köré terveztük. A Jaguar vezetésének élménye tökéletesen egyesül az otthoni töltés kényelmével és előnyeivel.
AKÁR 470 KM <sup>††</sup> ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

AKÁR 470 KM †† ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

A Jaguar I-PACE WLTP norma szerinti hatótávolsága 470 km††. A hatótávolság-kalkulátor segítségével megbecsülheti személyre szabott, tényleges hatótávolságát, valamint megtudhatja, hogyan utazhat a legmesszebb elektromos járművével.
AKÁR 127 KM-RE ELEGENDŐ ENERGIA 15 PERC ALATT**

AKÁR 127 KM-RE ELEGENDŐ ENERGIA 15 PERC ALATT**

Ha otthon tölti autóját, azt javasoljuk, csatlakoztassa egész éjszakára. Amíg Ön alszik, az I-PACE is feltöltődik, így másnap reggel újult erővel várja az indulást. Szükség esetén otthonától távol, gyorstöltővel is töltheti az akkumulátort.
KEDVEZŐ ÜZEMBEN TARTÁSI KÖLTSÉGEK, TÁMOGATÁS ÉS KEDVEZMÉNYEK

KEDVEZŐ ÜZEMBEN TARTÁSI KÖLTSÉGEK, TÁMOGATÁS ÉS KEDVEZMÉNYEK

Adókedvezmények, támogatások, csekély üzemanyag- és karbantartási költségek, valamint egyéb előnyök tehetik kedvezőbbé egy villanyautó használatát. Az Önre vonatkozó pontos információkért keresse fel a helyi és nemzeti kormányzati weboldalakat.
GARANCIA: 8 ÉV VAGY 160 000 KM

GARANCIA: 8 ÉV VAGY 160 000 KM

Az I-PACE hosszú élettartamú, tartósan nagy teljesítmény leadására tervezett akkumulátorára 8 éves garancia vonatkozik: úgy terveztük, hogy túlélje autóját.

KIEMELT RÉSZLETEK

ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY

ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY

Az I‑PACE igazi vezetésre termett autó. A villanymotorok késlekedés nélkül leadott 696 Nm maximális forgatónyomatéka és a jármű csaknem tökéletes tömegelosztása sportautós dinamikával ruházza fel a modellt.
TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA

A Pivi Pro1 szórakoztató rendszerről egyetlen pillantással leolvasható minden fontos információ. Az okostelefonok ihlették, és kezelése épp olyan egyszerű.
PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG

PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG

Maximális biztonságra terveztük. Az I-PACE vezetőtámogató funkciók hosszú sorával óvja Önt és utasait.

VÁLASSZON MODELLT

Számos különböző modellváltozat áll rendelkezésére, köztük az I-PACE Black.

I-PACE S

I-PACE S

Induló ár: 32,800,000 Ft
 • LED fényszórók
 • 18" Style 1022 könnyűfém keréktárcsa
 • Luxtec sportülések
 • Bőr kormánykerék
 • Online csomag és mobil adatelőfizetés2
I-PACE SE

I-PACE SE

Induló ár: 36,360,000 Ft
 • Prémium LED fényszórók karakteres nappali világítással
 • 20" Style 6007 könnyűfém keréktárcsa
 • DuoLeather sportülések
 • Motoros mozgatású csomagtérajtó
 • Elektromosan behajtható, fűthető, motorosan állítható külső visszapillantó tükrök memóriával és kilépő világítással, vezető oldalán automatikusan elsötétedő kivitelben
I-PACE HSE

I-PACE HSE

Induló ár: 38,860,000 Ft
 • Mátrix LED fényszórók karakteres nappali világítással
 • 20" Style 5068 könnyűfém keréktárcsa, Diamond Turned kidolgozással és Gloss Dark Grey kontraszttal
 • Windsor bőr sportülések
 • 16 irányban elektromosan mozgatható, fűthető és hűthető első ülések vezető oldali memóriával
 • MeridianTM 3D Surround audiorendszer
I-PACE BLACK

I-PACE BLACK

Induló ár: 34,100,000 Ft
 • Fix panoráma napfénytető
 • Sötétített üveg
 • Fekete külső optikai csomag
 • 20" Gloss Black kivitelű Style 5068 könnyűfém keréktárcsa
 • Ebony beltér, ülések és tetőkárpit

††WLTP értékek megtekintése.
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. Az elektromos hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon végighaladva mérik meg.

A Világ év autója, Világ év formaterve és Világ zöld autója díjak nyertese 2019-ben.
*100 kW egyenáramú gyorstöltő használata esetén. A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.


1Az Online navigáció használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől.
2A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

Az I-PACE 90 kWh kapacitású akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garancia vonatkozik. A garancia gyártási hiba esetén érvényesíthető, illetve amennyiben egy hivatalos Jaguar márkaszerviz mérései szerint az akkumulátorcsomag állapota 70% alá esik.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelése. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett országtól, motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.