JAGUAR XE

JAGUAR XE

A sportlimuzin újraértelmezése.
KÜLSŐ FORMATERV

VÁLOGASSON HASZNÁLTAUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Jaguar ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.

SAJTÓVÉLEMÉNYEK

KÜLSŐ FORMATERV

A Jaguar XE erőtől duzzadó megjelenése magára irányítja a figyelmet, kihangsúlyozva az autó stílusos kiállását.

Kattintson az interaktív élményért

BELSŐ KIALAKÍTÁS

Ön és utasai köré tervezett, fényűző belső tér.

Kattintson az interaktív élményért
UTASKOMFORT

UTASKOMFORT

A vezetőközpontú belső környezet a kényelem legmagasabb szintjét kínálja. Élvezze a testet tökéletesen megtámasztó DuoLeather üléseket, vagy válassza a Windsor bőrkárpitozás fényűző kényelmét.
PRÉMIUM UTASTÉRI VILÁGÍTÁS

PRÉMIUM UTASTÉRI VILÁGÍTÁS

A prémium utastéri világítás révén a Jaguar XE belső tere mindig a pillanathoz igazítható, a választható színeknek köszönhetően könnyedén megfelelő hangulatot teremthet.
DIZÁJN RÉSZLETEK

DIZÁJN RÉSZLETEK

A Jaguar SportShift fokozatválasztó, a JaguarDrive Control rendszer és a megemelt középkonzol megtestesíti az XE sportos lényegét.

KIEMELT RÉSZLETEK

MENETTELJESÍTMÉNYEK

MENETTELJESÍTMÉNYEK

A legendásan sportos vezethetőségű Jaguar XE teljesítményét fejlett menetdinamikai technológiák és funkciók teszik még tökéletesebbé. Készüljön fel a magával ragadó vezetési élményre.
TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA

A Jaguar XE fedélzetén egyszerű, praktikus technológiák állnak rendelkezésére az ösztönösen kezelhető Pivi szórakoztató rendszer jóvoltából.
PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG

PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG

A vezetőtámogató funkciók egyszerűbbé és biztonságosabbá tesznek minden utazást, míg a variálható csomagtartóban mindennek jut elegendő hely.

VÁLASSZON MODELLT

A Jaguar XE modellkínálatán belül maga alakíthatja ki a takarékosság, a teljesítmény és a fényűzés optimális egyensúlyát.

XE R-DYNAMIC S

XE R-DYNAMIC S

Induló ár: 18,755,000 Ft • 18" könnyűfém keréktárcsák
• R-Dynamic típusjelzések
• Prémium LED fényszórók karakteres nappali világítással, automata fényszórók intelligens fényszóró asszisztenssel • Perforált DuoLeather 12 irányban elektromosan mozgatható első sportülések, két irányban kézzel állítható fejtámaszok kontrasztos öltésekkel
• Vezeték nélküli Apple CarPlay®1 és Android AutoTM2
XE R-DYNAMIC HSE

XE R-DYNAMIC HSE

Induló ár: 22,645,000 Ft • 19” könnyűfém keréktárcsák
• Gloss Grey Figured Ebony fabetét
• 16 irányban elektromosan mozgatható első sportülések Perforált Windsor bőrkárpitozással, a vezető oldalán memóriával, két irányban kézzel állítható fejtámaszok
• Mátrix LED fényszórók karakteres nappali világítással
• Meridian™ audiorendszer
XE R-DYNAMIC BLACK

XE R-DYNAMIC BLACK

Induló ár: 21,065,000 Ft • 19” könnyűfém keréktárcsák
• Gloss Black hűtőmaszk Gloss Black kerettel, oldalsó légbeömlőkkel és ablakkeretekkel
• Egyedi Black küszöbtoldatok és tükörház-burkolatok
• Prémium utastér-világítás
• MeridianTM audiorendszer

††WLTP értékek megtekintése.
Az itt feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak.


1 Az Ön autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

2 Az Ön autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

3 Az Online navigáció használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől.


Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.


A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.


A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.


A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.

Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android Auto a Google LLC. védjegye.