JAGUAR XF

JAGUAR XF

A kiállás és a teljesítmény lenyűgöző kombinációja.
KÜLSŐ FORMATERV

VÁLOGASSON HASZNÁLTAUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Jaguar ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.

SAJTÓVÉLEMÉNYEK

KÜLSŐ FORMATERV

A Jaguar XF minden irányból magára irányítja a figyelmet. A Jaguar XF továbbfejlesztett megjelenését olyan modern jellemzők határozzák meg, mint a fóliázott csúcsokkal rendelkező hűtőrács.

BELSŐ KIALAKÍTÁS

A bőséges lábteret, testre szabható üléshelyzetet és új, opciós masszázsfunkciókat kínáló Jaguar XF valódi menedék.

Kattintson az interaktív élményért
DIZÁJN RÉSZLETEK

DIZÁJN RÉSZLETEK

A Jaguar XF brit gyökerei előtti tisztelgésként az automata sebességváltó tökéletesen kézbe illő, ergonomikus programválasztóját a krikettlabdáról ismerős, dupla soros öltések díszítik.
ÜLÉS OPCIÓK

ÜLÉS OPCIÓK

A bőséges lábteret, testre szabható üléshelyzetet és új, opciós masszázsfunkciókat kínáló Jaguar XF valódi menedék.
PRÉMIUM UTASTÉRI VILÁGÍTÁS

PRÉMIUM UTASTÉRI VILÁGÍTÁS

A prémium utastéri világítás révén a Jaguar XF belső tere mindig a pillanathoz igazítható, a szélesebb színválasztéknak köszönhetően könnyedén megfelelő hangulatot teremthet.

KIEMELT RÉSZLETEK

MENETTELJESÍTMÉNYEK

MENETTELJESÍTMÉNYEK

Élje át a Jaguar legendás vezethetőségét. A motorkínálatban megtalálható dízelmotorokat mild hibrid technológia teszi még takarékosabbá.
TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA

Az integrált, ösztönösen kezelhető technológia folyamatos online kapcsolódást biztosít, és észrevétlenül alkalmazkodik Önhöz. A Pivi fedélzeti szórakoztató rendszer folyamatosan gondoskodik az Ön tájékoztatásáról és szórakoztatásáról.
PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG

PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG

Bőségesen elfér az utazás minden kelléke. Legyen szó hétvégi családi kirándulásról vagy hosszabb utazásról, a Jaguar XF minden igényt kielégít.

VÁLASSZON MODELLT

A Jaguar XF mindegyik kivitele a brit formatervezés, a Jaguartól elvárt teljesítmény és a legmodernebb fedélzeti szórakoztató rendszerek karakteres kombinációját kínálja. Melyiket választja?

XF SALOON R-DYNAMIC S

XF SALOON R-DYNAMIC S

Induló ár: 20,886,000 Ft • Prémium LED fényszórók karakteres nappali világítással
• 18" Style 5105 könnyűfém keréktárcsa Diamond Turned kidolgozással, Dark Grey kontraszttal
• 12 irányban elektromosan mozgatható első ülések, 2 irányban kézzel állítható fejtámaszok
• 11,4" érintőképernyő
• Adaptív sebességtartó automatika
XF SALOON R-DYNAMIC HSE

XF SALOON R-DYNAMIC HSE

Induló ár: 25,096,000 Ft • Prémium LED fényszórók karakteres nappali világítással, Automata fényszórók intelligens fényszóró asszisztenssel (AHBA) és dinamikus első irányjelző fényekkel
• 20" Gloss Sparkle Silver kivitelű Style 5107 könnyűfém keréktárcsa Gloss Black betétekkel
• 16 irányban elektromosan mozgatható, fűthető első Windsor bőrülések
• MeridianTM audiorendszer
• Satin Charcoal Ash fabetétek
XF SALOON R-DYNAMIC BLACK

XF SALOON R-DYNAMIC BLACK

Induló ár: 23,956,000 Ft • Prémium LED fényszórók karakteres nappali világítással
• Fekete külső optikai csomag
• Gloss Black külső tükörházak és küszöbtoldatok
• 19" Gloss Black kivitelű Style 5106 könnyűfém keréktárcsa
• Piros féknyergek
• Satin Charcoal Ash fabetétek
XF SPORTBRAKE R-DYNAMIC BLACK

XF SPORTBRAKE R-DYNAMIC BLACK

Induló ár: 25,116,000 Ft • Prémium LED fényszórók karakteres nappali világítással
• Fekete külső optikai csomag
• Gloss Black külső tükörházak és küszöbtoldatok
• 19" Gloss Black kivitelű Style 5106 könnyűfém keréktárcsa
• Piros féknyergek
• Satin Charcoal Ash fabetétek

1Csak XF Saloon.

Az NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

††WLTP értékek megtekintése.
Az itt feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a kerékméret és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.