TULAJDONJOG

TULAJDONJOG

SZERVIZ, KARBANTARTÁS, JAVÍTÁS

SZERVIZ AJÁNLATAINK

A Jaguar arra született, hogy felgyorsuljon tőle a pulzus. Gondoskodjon arról, hogy ezt az érzést minden egyes alkalommal átélhesse. Különleges termékeink és szolgáltatásaink segítenek Önnek, hogy tökéletesen karban tarthassa autóját.

JAVÍTÁSOK

JAVÍTÁSOK

Ön a legkiválóbb minőséget érdemli: ne érje be kevesebbel! Autója javítására nincs alkalmasabb egy hivatalos Jaguar szervizközpontnál.
EREDETI ALKATRÉSZEK

EREDETI ALKATRÉSZEK

Őrizze meg Jaguarját eredeti állapotában. Eredeti Jaguar alkatrészeinkre egytől egyig 24 hónapos garancia érvényes, így Ön magabiztosan közlekedhet tovább.
GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL

GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL

Ha karbantartásról van szó, mindent megteszünk, hogy autója a lehető leghamarabb ismét szolgálatba állhasson. A Jaguar márkakereskedői tisztában vannak a vállalati ügyfelek elvárásaival, ezért kényelmi szolgáltatások széles választékával igyekeznek gondoskodni arról, hogy Önnek a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülöznie járművét.

ONLINE SZERVIZ IDŐPONT EGYEZTETÉS

Egyeztessen szerviz időpontot Jaguar Márkaszervizével telefon helyett online. Egyszerűen megadhatja adatait és hamarosan kapcsolatba lépnek önnel.
JAGUAR TARTOZÉKOK

JAGUAR TARTOZÉKOK

Tegye egyedivé Jaguarja megjelenését a kifejezetten az Ön autójához tervezett tartozékaink széles választékával.
5 ÉV GARANCIA

5 ÉV GARANCIA

Öt éven vagy 150 000 kilométeren át – amelyik hamarabb bekövetkezik – további költségek nélkül gondját viseljük.
ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

Úton a segítség. Az asszisztencia szolgálatra a nap 24 órájában, minden helyzetben számíthat. Az év minden napján, a kontinentális Európa legnagyobb részén érvényes, a garancia kezdettől számított 3 évig.